Deklarata e mbrojtjes së të dhënave Touareg AR App

Me këtë deklaratë për mbrojtjen e të dhënave, Volkswagen AG, me seli në Berliner Ring 2, 38440 Wolfsburg, e regjistruar në regjistrin tregtar të Gjykatës Vendore të Braunschweig me numrin HRB 100484, ("ne") ju informon për mbledhjen, përpunimin dhe përdorimin e të dhënave tuaja personale gjatë përdorimit të aplikacioni mobile "Touareg AR".

 1. Informacione të përgjithshme
  Ne gjithmonë mbledhim, përpunojmë dhe përdorim të dhënat tuaja personale (si emri, adresa e email-it apo numri i celularit) në përputhje me rregulloret në fuqi për mbrojtjen e të dhënave.

  1.1. Mbledhja, përpunimi dhe përdorimi i të dhënave tuaja personale
  Aplikacioni nuk mbledh asnjë dhënë, prandaj nuk i dërgon të dhëna Volkswagen-it.

  1.2. Funksioni foto
  Aplikacioni i mundëson përdoruesit përjetimin me efekte të shtuara realiteti për Volkswagen Touareg 3. Fotografitë mund të merren. Fotografitë mund të ndahen nëpërmjet smartfonit. Konfigurimet e paraqitura nuk janë të disponueshme për blerje në çdo shtet.
 2. E drejta juaj
  Keni të drejtë në çdo kohë në lidhje me informimin mbi përdorimin e të dhënave tuaja personale, korrigjimin apo fshirjen e tyre. Nëse keni dhënë miratimin tuaj për përdorimin e të dhënave tuaja personale për qëllime reklamimi, mund ta tërhiqni këtë miratim në çdo kohë për të ardhmen. Ju mund t'i përdorni këto të drejta pa pagesë ndaj Volkswagen AG duke kontaktuar përmes adresës së email-it datenschutz(kwfat)volkswagen(kwfdot)de ose detajeve të kontaktit të specifikuara tek Impressum.

Versioni: Mars 2018

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team