Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Informacion Politika e Cookies

Politika e Cookies

Cookies është një e dhënë e vogël (skedar teksti) që një faqe interneti - kur vizitohet nga një përdorues - i kërkon shfletuesit ta ruajë në pajisjen tuaj për të memorizuar informacione rreth jush, si p.sh. preferencën tuaj të gjuhës ose informacionin e identifikimit. Këto cookies vendosen nga ne dhe quhen cookies të palëve të treta. Ne përdorim gjithashtu cookies të palëve të treta - të cilët janë cookies nga një domein i ndryshëm nga domeini i faqes së internetit që po vizitoni - për përpjekjet tona për reklamim dhe marketing. Më konkretisht, ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera gjurmimi për qëllimet e mëposhtme:

Skedarët e domosdoshëm të personalizimit

Këta skedarë personalizimi janë të nevojshëm për funksionimin e faqes së internetit dhe nuk mund të çaktivizohen në sistemet tona. Zakonisht, ata caktohen në përgjigje të veprimeve të kryera nga ju që rezultojnë në një kërkesë për shërbime, si p.sh. caktimin e preferencave të privatësisë, identifikimin apo plotësimin e formularëve. Mund të caktoni shfletuesin për të bllokuar ose për t'ju sinjalizuar rreth këtyre skedarëve personalizimi, por më pas mund të mos funksionojnë disa pjesë të faqes.

Skedarët e personalizimit për performancën

Këta skedarë personalizimi na mundësojnë të numërojmë vizitat dhe burimet e trafikut që të mund të matim dhe përmirësojmë performancën e faqes sonë. Ata na ndihmojnë të njohim se cilat faqe janë më shumë e më pak të frekuentuara, si dhe për të parë se si lëvizin vizitorët nëpër faqe. Të gjitha informacionet që mbledhin këta skedarë personalizimi agregohen, kështu që janë anonime. Nëse nuk i lejoni këta skedarë personalizimi, ne nuk do ta dimë kur e keni vizituar faqen tonë.

Skedarët shënjestrues të personalizimit

Këta skedarë personalizimi caktohen në faqen tonë nga partnerët tanë të reklamimit. Skedarët mund të përdoren nga këto kompani për të krijuar një profil me interesat tuaja dhe për t'ju shfaqur reklamat përkatëse në faqe të tjera. Ato funksionojnë duke identifikuar shfletuesin dhe pajisjen tuaj në mënyrë unike. Nëse nuk i lejoni këta skedarë personalizimi, nuk do të mund të shihni reklamat tona të shënjestruara në faqe të tjera interneti.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team