Kështu nuk do të tronditeni më.

Stabilizimi aktiv elektromekanik i tronditjeve

Stabilizimi aktiv elektromekanik i tronditjeve¹ redukton sjelljen lëkundëse në kthesa si dhe lëvizjen e trupit nëpërmjet një simulimi të njëanshëm të automjetit (kopjim vale). Ngaqë nuk funksionon në mënyrë hidraulike si stabilizatorët e mëparshëm aktivë, por në mënyrë elektromekanike, sistemi reagon më shpejt dhe aktivizohet edhe në shpejtësi të ulët. Një vlerë e re kontrolli për stabilizatorët përllogaritet 400 herë në sekondë. Kjo rrit ndjeshëm komfortin e ngarjes, precizionin e drejtimit, shkathtësinë, qëndrueshmërinë dhe tërheqjen në terren të pabarabartë. Në fjalë të tjera: Sistemi ju jep shumë kënaqësi ngarjeje.

Porositet vetëm në kombinim me suspensionin me ajër dhe kthimin me të gjitha rrotat.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team