Pamje e qartë për aventurë.

Mbi ju qielli i kaltër ose yjet e ndritshëm: Me tavanin opsional panoramik me ngritje/rrëshqitje me tavan panoramik në pjesën e pasme do të përshëndeteni me një atmosferë të këndshme sapo të hapni derën, duke ju dhënë një ndjesi  hapësire dhe lirie. Me shtypjen e një butoni, baxha mund të ngrihet dhe të shtyhet lehtësisht. Në ditët e ngrohta mund të shijoni rrezet e diellit direkt, ashtu si dhe ajrin e  freskët.

Mbyllur