Falë kthimit të të gjitha rrotave më shumë stabilitet dhe manovrueshmëri njëkohësisht.

Kthimi me të gjitha rrotat

Kthimi opsional me të gjitha rrotat për Touareg ka shumë përparësi: Rrezja në një manovrim kthese është më e vogël, ndaj duhet të manovroni më pak kur parkoni dhe dilni nga parkimi. Përveç kësaj, kthimi me të gjitha rrotat ndihmon edhe për një drejtim dinamik: Në shpejtësi më të lartë të automjetit, rrotat kthehen në të njëjtin drejtim. Kur shmangni pengesat ose kur ndryshoni korsi në autostradë, rritet ndjeshëm stabiliteti dhe siguria e automjetit.

Porositet vetëm në kombinim me suspensionin me ajër me rregullator automatik të nivelit, përshtatës të lartësisë dhe rregullator elektronik lartësie.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team