Sepse askush nuk e pëlqen verbimin.

IQ. Light

Sensacional: Tashmë dizajni sensacional opsional i IQ.Light - Fenerët me matricë drite LED bien në sy. Përveç funksioneve bazë të dritave të zbehta dhe të forta, me teknologjinë e matricës, segmentet individuale LED mund të aktivizohen dhe çaktivizohen në mënyrë selektive për të gjeneruar një shumëllojshmëri shpërndarjeje drite për situata të ndryshme lëvizjeje.

Kur drejtoni automjetin me drita të gjata, automjetet para dhe ato në parakalim pikasen nga një kamerë. Disa segmente LED kontrollohen në mënyrë që të udhëtoni gjithmonë me drita të gjata, pa i verbuar përdoruesit e tjerë të rrugës. Për shembull, nëse lëvizni drejt një tabele trafiku, segmenti që ndriçon tabelën do të reduktohet në mënyrë që të mos verboheni nga pasqyrimi i tabelës së trafikut.

Nëse udhëtoni në qytet ose në autostradë e një automjet tjetër ju parakalon ose nëse ecni në mot të keq në autostradë: Segmentet e IQ.Light - Fenerët me matricë drite LED rregullohen në funksion të situatës së lëvizjes në gjatësi, gjerësi dhe intensitet të dritës. Teknologjia e matricës mundëson një ndriçim shumë më të mirë të rrugës dhe ofron një siguri të shtuar udhëtimi të relaksuar, pa ndriçim verbues apo pasqyrime shqetësuese.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team