Mundësi krejtësisht të reja hapen për ju.

Sa shpesh keni qëndruar para bagazhit me çanta në duar dhe nuk keni pasur mundësi për ta hapur derën? Funksioni i volitshëm opsional "Easy Open" ju lejon të hapni derën e pasme pa qenë nevoja të lëshoni gjërat nga duart. Nëse mbani çelësin e makinës  në xhep, një lëvizje e vogël me këmbë nën bagazh është e mjaftueshme dhe dera e bagazhit ckycet dhe hapet.

Edhe kapaku ndarës i bagazhit mund të mbyllet në mënyrë të relaksuar: thjesht shtypni butonin brenda. Kapaku ndarës i bagazhit nuk do të mbyllet derisa të largoheni nga pjesa e bagazhit së bashku me çelësin tuaj ose pas  20 sekondash pasiviteti. Pra, udhëtimi juaj fillon dhe përfundon në mënyrë të rehatshme. *


*Ju lutemi, siguroni gjithmonë si duhet ngarkesën tuaj.

Mbyllur