Zbuloni gjatë udhëtimit edhe botën e tingujve.

Specialisti i audiofonisë DYNAUDIO ofron produktet e tij për studiot më të mira në botë. Touareg-u kthehet në një sallë koncerti gjatë udhëtimit me sistemin e zërit "DYNAUDIO Confidence". 14 altoparlantë të instaluar dhe kalibruar për të ofruar një eksperiencë optimale tingulli në çdo vend. Për 7.1 Dolby-Surround-Sound nga 4 altoparlantë lart, 2 altoparlantë në mes, 4 altoporlantë poshtë, 2 altoparlantë të pasmë, 1 altoparlant në qendër dhe 1 subvufer në bagazh sigurohet një fuqi zëri prej 730 vatësh. Nuk do të ishte e habitshme që dikush të mos donte të dilte nga makina, edhe nëse destinacioni i udhëtimit të jetë arritur prej kohësh. 

Mbyllur