Shijoni sistemin e info-argëtimit në një dimension të ri.

I madh, më i madh dhe më i madhi: Sistemi opsional i navigimit "Discover Premium" falë ekranit 38 cm (15-inç), mundëson paraqitje më të mirë të hartave të navigimit dhe opsione të shumta afishimi. Shihni përmbajtjen dhe karakteristikat ashtu si preferoni, duke përfshirë aplikacionet e smartfonit tuaj. Falë Car-Net App-Connect, mund të përdorni teknologjitë MirrorLink®, Apple CarPlay ™ dhe Android Auto™, që transferojnë aplikacionet tuaja të përzgjidhura nga pajisja juaj celulare tek ekrani "Discover Premium". Me ekranin e tij të lakuar, ai është edhe një pajisje estetike që mund ta kontrolloni me prekje, zë ose gjeste.

Me anë të ndërfaqes telefonike "Business" vjen edhe funksioni i karikimit induktiv. Kështu ju mund të karikoni smartfonin tuaj pa kabull, mjafton ta vendosni në kompartamentin përkatës.

Mbyllur