Përkëdhelni shqisat tuaja.

Touareg "Atmosphere" përkëdhel shqisat me dekorin luksoz të drurin poroz "Ulliri" dhe paketën e lëkurës "Vienna"* në nuancat e ngrohta të kafes. Qepja dekorative me ngjyrë bezhë, pragjet e dyerve me metal brenda dhe gomat 18-inç dhe shiritat e kromuar jashtë theksojnë pamjen elegante. Sipas kërkesës, mund të merrni shiritat dekorativë "Arre" të prodhuar prej druri elegant  dhe paketën e lëkurës "Savona" ** në dizajnin ekskluziv me dy nuanca dhe me ndenjëse të shkëlqyera ergoComfort përpara.

 

* Pjesa qendrore dhe e brendshme e ndenjëses prej lëkure "Vienna"

** Pjesa qendrore dhe e brendshme e ndenjëses prej lëkure "Savona"

Mbyllur