Pushtoni rrugën.Dhe vendparkimin e lirë.

Park Assist dhe ndihma në parkim.

Tek T-Roc i ri, parkimi kthehet në një lojë fëmijësh. Asistenca opsionale e parkimit lehtëson parkimin në hapësira të ndërlikuara parkimi (pajisje standarde për linjën Design). Kjo mundësohet nga sensorët para dhe mbrapa. Ju lejon të tregoni kujdes për pengesat, brenda kufijve të sistemit, me anë të sinjaleve akustike dhe vizuale në ekranin e sistemit të info-argëtimit.

Një funksion shtesë ndihme në parkim është funksioni i përfshirë i frenimit në manovrim. Kur ecni mbrapsht me shpejtësi deri në 10 km/h, sistemi mund të shmangë një përplasje të mundshme ose të zvogëlojë shkallën e saj me anë të frenimit emergjent. Gjithashtu mund të aktivizoni funksionin e frenimit në manovrim gjatë ecjes para. Edhe në rast pengese para, automjeti mund të frenojë automatikisht nëse nuk reagoni pas paralajmërimeve akustike të ndihmësit të parkimit.

Asistenti i parkimit "Park Assist", i disponueshëm sipas kërkesës, mund t'ju ndihmojë të gjeni hapësirën e parkimit. Ai mat të dyja anët e rrugës paraprakisht dhe gjen vendparkimin e duhur për ju. "Park Assist" drejton automatikisht automjetin në hapësirën gjatësore dhe transversale të parkimit, dhe brenda kufijve të sistemit, kontrollon automjetin në hapësirat e ngushta të parkimit - madje edhe për të dalë. Ju merrni përsipër gazin, friksionin dhe frenat.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Konfident. Nga fillimi. T-Roc i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team