T-Roc jua mundëson këtë!

Ngarje e relaksuar

Shtrirje monotone rruge, korsi apo rrugë të ngushta - drejtimi i automjetit mund të kërkojë shumë përqendrim. Për fat të mirë, T-Roc është i pajisur me asistentin e korsisë "Lane Assist" si pajisje standarde. Ai mund të kontribuojë¹ në shmangien e aksidenteve të shkaktuara nga humbja e përqendrimit. Sepse "Lane Assist" fillon një veprim korrigjues në timon kur sistemi pikas se rrezikoni të devijoni nga rruga.

Gjithashtu mund të përdorni kontrollin automatik opsional të distancës ACC për të shmangur stresin (në seri për Design). Ai monitoron trafikun përpara dhe ruan distancën¹ - me shpejtësi deri në 210 km/h.

Ndihma për bllokim trafiku²  është në dispozicion sipas kërkesës suaj për automjetet me kuti duale të shpejtësie DSG dhe e bën trafikun e palëvizshëm më të durueshëm. Kështu, T-Roc ndjek automjetin e mëparshëm me një shpejtësi prej 0 deri në 60 km/h dhe kontrollon automatikisht gazin dhe frenat¹. Kjo ndihmon gjithashtu që mjeti të qëndrojë në korsinë e duhur. 

Me "Emergency Assist"² keni në bord një sistem që, nëse dëshironi, mund të marrë kontrollin e pjesshëm të automjetit¹  në rast urgjence mjekësore. Aktivizohet kur shoferi nuk lëviz timonin, nuk frenon dhe nuk ndryshon shpejtësinë. Nëse një situatë e tillë vihet re nga sistemi, "Emergency Assist", pas paralajmërimeve, duke përfshirë shtypjen e frenave dhe ruajtjen e korsisë, bën që T-Roc të ndalojë.

Brenda kufijve të sistemit.

Do të prezantohet në një datë të mëvonshme.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Konfident. Nga fillimi. T-Roc i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team