Uluni mbi gjëra.

Hapësira.

T-Roc është kompakt në përmasat e jashtme, por pozicioni i ngritur i ndenjëseve dhe hapësira e këndshme e këmbëve ju japin ndjesinë e të qenit në një makinë shumë më të madhe. Vëllimi i pjesës së bagazheve shkon deri në 445 litra. Nëse nuk mjafton, mund ta palosni mbështetësen e ndenjëseve të ndara në mënyrë asimetrike ose të kaloni artikujt më të gjatë poshtë ndenjëseve.  Praktike: Zona e sheshtë e ngarkesës dhe dyshemeja e bagazhit e përshtatshme sipas lartësisë.  Kjo ju mundëson mbajtjen e objekteve të rënda në mënyrë të rehatshme. 

Mbyllur