IQ.LIGHT dritat inteligjente

Përshtatur për pothuajse gjithçka.

ID.4 e re mendon me ju. Një shembull i ndritshëm: modern, fenerët IQ. LIGHT - LED-Matrix opsionale sipas dëshirës. Këto shkëlqejnë gjatë drejtimit falë kontrollit dinamik të dritave të gjata pa verbuar përdoruesit e tjerë të rrugës. 1) Kur i afroheni automjetit tuaj, dritat ndriçojnë shkurtimisht sikur po ju shkelnin syrin duke e bërë ID .4 të duket pothuajse njerëzor. 2)

1) Brenda kufijve të sistemit.
2) Në lidhje me sistemin e fikjes dhe ndezjes pa çelës "Keyless Access".

Asistenti i udhëtimit dhe pACC

Ju mban ne korsinë e duhur. Dhe i mban të tjerët në distancë.

Me opsionin e "Asistenti i Udhëtimit" keni në bord një ndihmës shoferi jashtëzakonisht të dobishëm. Sepse siguron komoditet një nivel të lartë gjatë drejtimit 1,2)  me shtypjen e një butoni duke iu mbështetur në situata monotone dhe të lodhshme të ngarjes. Sidomos në autostradë dhe rrugët nacionale, "Asistenti i Udhëtimit" mund t'ju mbajë në korsi dhe shpejtësi dhe të marrë parasysh distancën nga trafiku përpara. Ju drejtoni të relaksuar përmes trafikut të ngarkuar.

Kontrolli opsional automatik i distancës ACC "stop & semafor; nisu" ju ndihmon të mbani një shpejtësi maksimale të caktuar më parë dhe një distancë nga automjeti përpara. Në bashkëpunim me një sistem opsional navigimi, ACC është zgjeruar për të përfshirë ndihmën parashikuese të kontrollit të drejtimit dhe kthesave. Kjo ju ndihmon të shmangni tejkalimin e kufirit të shpejtësisë duke respektuar kufirin zyrtarë të shpejtësisë.1) Për më tepër, sistemi mund të përdorë të dhëna rruge nga sistemi i navigimit për të përshtatur shpejtësinë e automjetit tuaj në kthesa , kryqëzime dhe rreth rrotullime.1)

1) Brenda kufijve të sistemit.
2) Shoferi duhet të jetë i gatshëm në çdo kohë për të anashkaluar sistemin e ndihmës dhe nuk lirohet nga përgjegjësia e tij për të drejtuar automjetin me kujdes.

1) Brenda kufijve të sistemit. Shoferi duhet të jetë i gatshëm në çdo kohë për të anashkaluar sistemin e ndihmës dhe nuk lirohet nga përgjegjësia e tij për të drejtuar automjetin me kujdes. 2) Në lidhje me sistemin opsional të kyçjes dhe fillimit pa çelësa "Keyless Advanced" 3) deri në maksimumi 210 km/orë

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

100% SUV 100% elektrike ID.4 i ri

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team