Tek Tiguan i ri, funksionet mund të aktivizohen edhe në mënyrë retrospektive

E personalizueshme në një datë të mëvonshme: Shumë funksione të  Tiguanit të ri nuk janë vetëm të përditësueshëm,; por edhe mund të aktivizohen më vonë, të tilla si funksionet¹⁾ We Upgrade&⁾  Kështu, navigimi për radion "Ready 2 Discover", App- Connect (aplikacione të integruar smartfoni) - për Apple CarPlay™ dhe Android Auto™ për Google dhe me lidhje pa tel - dhe komandimi me zë mund të aktivizohet më vonë në të ardhmen.

1) Për përdorimin e produkteve "We Upgrade" ju nevojitet një ID llogarie përdoruesi  Volkswagen , një kontratë e vlefshme We Connect dhe konfirmimi juaj si përdorues kryesor, çka do të thotë që llogaria juaj e përdoruesit të jetë e lidhur me automjetin konkret. Gjithashtu është e nevojshme që automjeti të ketë funksionet teknike dhe harduerët e kërkuar për përdorimin e "We Upgrade". Funksionet "We Upgrade" të disponueshme për automjetin përkatës mund të verifikohen nga përdoruesi kryesor në In-Car Shop të sistemit të infoargëtimit. Për produktet me pagesë, duhet të përcaktohet një mënyrë pagese në We Connect Webshop https://shop.volkswagen-we.com. Funksionet e blera dhe të aktivizuara të "We Upgrade" mbeten në automjet dhe nuk mund të transferohen në automjete të tjera.

Heqja e përgjegjësisë nga Volkswagen

2. Për përdorimin e produkteve "We Upgrade" ju nevojitet një ID llogarie përdoruesi  Volkswagen , një kontratë e vlefshme We Connect dhe konfirmimi juaj si përdorues kryesor, çka do të thotë që llogaria juaj e përdoruesit të jetë e lidhur me automjetin konkret. Gjithashtu është e nevojshme që automjeti të ketë funksionet teknike dhe harduerët e kërkuar për përdorimin e "We Upgrade". Funksionet "We Upgrade" të disponueshme për automjetin përkatës mund të verifikohen nga përdoruesi kryesor në In-Car Shop të sistemit të infoargëtimit. Për produktet me pagesë, duhet të përcaktohet një mënyrë pagese në We Connect Webshop https://shop.volkswagen-we.com. Funksionet e blera dhe të aktivizuara të "We Upgrade" mbeten në automjet dhe nuk mund të transferohen në automjete të tjera.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team