Polo i ri.

Tani nga 10.990 €,-¹⁾ me çmim shkatërrimi dhe financimi të Porsche Bank.

  

Çmimi i listës minus 2.500 € bonus asgjësimi dhe 500 € Bonus Porsche Bank. Deri në 7.000 € Bonus asgjësimi (primi varion nga modeli, përveç modeleve T-Roc dhe Edition) që do të merrni për blerjen e një Volkswagen-i të ri nga data 23.08.2017 deri më 29.12.2017 (data e kontratës së blerjes) dhe vënies në dispozicion për asgjësim të automjetit tuaj të vjetër me naftë (klasa e emetimeve EU 1- EU 4) dhe miratimi në muajin përkatës të dorëzimit, maksimumi 31 gusht 2018. Automjeti juaj i vjetër që vihet në dispozicion për asgjësim duhet të jetë çregjistruar në emrin tuaj prej së paku 6 muaj në momentin e porositjes së automjetit të ri. Brenda një muaji kalendarik (30 ditë) mbas regjistrimit të automjetit të ri, prova e asgjësimit duhet të ofrohet nga sipërmarrja e autorizuar për asgjësimin. Deri 1.000 € bonus Porsche Bank (përveç up!, Polo dhe T-Roc: 500 € për financim nga Porsche Bank. Afati minimal 36 muaj, pagesa minimale neto 50 % e çmimit të blerjes. Vlen për kontratat e blerjes/datat e aplikimit deri më 31.12.2017). Përjashtohen klientët e flotave dhe autoritetet. Promocioni është i kufizuar dhe mund të përdoret vetëm një herë nga një blerës. Deri në sasinë përfundimtare. Nuk mund të kombinohet me ndonjë fushatë tjetër të destinuar për individët ose shoqëritë (përveç bonusit të Porsche Bank). Informacione të mëtejshme nga shoqëria e autorizuar e VW. Bonuset janë jo detyrues dhe të pa negociueshme. Zbritjet përfshitë NoVA dhe TVSH janë jo detyruese dhe të pa negociueshme. Lista e çmimit të zbritur

Disa nga fotot tregojnë pajisje opsionale me çmim shtesë. Foto ilustruese. Ofrohet vetëm nëpërmjet shoqërive partnere të VW. Deri në sasinë përfundimtare. Informacioni i dhënë përkon me njohuritë e disponueshme në kohën e botimit. Mund të ketë gabime shtypi ose modifikime. Ju lutemi, informohuni mbi gamën bazë të pajisjeve ose në seri çmimin e automjetit tuaj përpara nënshkrimit të kontratës së blerjes. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team