Ju ndihmon, të mbroni më mirë këmbësorët.

Zbulimi i këmbësorëve

Kur del papritur në rrugë një këmbësor-  si shofer duhet të reagoni shpejt. Pikasja standarde e këmbësorëve ju mbështet për këtë.¹ Së pari, sistemi mund të pikasë situatën në shpejtësinë e dritës. Më pas do të paralajmëroheni menjëherë me një sinjal akustik dhe vizual. Nëse nuk shtypni frenat, do të njoftoheni për distancën kritike me një ndërhyrje në frena. Në të njëjtën kohë përgatitet një ndalim i mundshëm emergjent që të keni menjëherë në dispozicion forcë maksimale frenimi. Nëse nuk keni frenuar ende, sistemi kryen automatikisht një frenim emergjent. Kështu, në rastin ideal, mund të shmanget plotësisht një përplasje ose të zbuten pasojat e saj.

Pikasja e këmbësorëve është një shtesë e sistemit standard të monitorimit të ambientit "Front Assist" me funksionin e frenimit emergjent City.

Brenda kufijve të sistemit.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Polo GTI

Tre shkronja që nuk kanë fjalë.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team