VW Golf GTD:

Car-Net Guide & Inform

Paketa e shërbimeve Car-Net Guide & Inform¹ është në dispozicion bashkë me sistemet e info-argëtimit Discover Media dhe Discover Pro, sipas kërkesës suaj. Në këtë mënyrë mund të përdorni të dhënat aktuale nga faqja e internetit dhe të zbuloni në kohë reale, për shembull, nëse po formohet trafik diku ose në cilin parking automjetesh ka vendparkime të lira. Me kërkimin special të destinacionit, mund të zbuloni destinacione të rëndësishme, si hotele, restorante apo pika karburanti.

Me shërbimin Guide & Inform Plus¹, të cilin mund ta përdorni pa pagesë për një vit bashkë me sistemin e navigimit Discover Pro, orientimi juaj do të bëhet edhe më i lehtë. Mes të tjerash, ju jep qasje në imazhe satelitore dhe imazhe të detajuara të Google Earth®, si dhe imazhe panoramike 360° nga Google Street View® (të pa disponueshme në Austri).

 

Më shumë info për Car-Net  

Përdorimi i shërbimeve online celulare Car-Net Guide & Inform është i mundur vetëm me pajisjet opsionale "Discover Media" dhe "Discover Pro". Gjithashtu ju nevojitet një pajisje celulare (p.sh. një smartfon), që ka aftësinë për të funksionuar si WLAN-hotspot. Si alternativë me ndërfaqen opsionale të telefonit celular "Premium" mund të përdoret një celular me Remote SIM Access Profile (rSAP) ose një kartë SIM me opsionin e telefonisë dhe të dhënave. Shërbimet Car-Net Guide & Inform janë të disponueshme vetëm me një kontratë ekzistuese ose të veçantë mes jush dhe ofruesin tuaj të telefonisë celulare, dhe vetëm në mbulimin e rrjetit përkatës celular. Nëpërmjet marrjes së paketave të të dhënave nga interneti, në varësi të tarifimit celular dhe sidomos jashtë shtetit, ekzistojnë kosto shtesë (p.sh. tarifat roaming). Për shkak të volumit të madh të të dhënave në kuadër të përdorimit të Car-Net "Guide & Inform" është e rekomanduar një marrëveshje me normë fikse me ofruesin tuaj të kompanisë celulare! Për përdorimin e Car-Net Guide & Inform është e nevojshme lidhet një marrëveshje e veçantë me Volkswagen AG. Pas dorëzimit të automjetit, konsumatori ka 90 ditë kohë për të regjistruar automjetin në www.volkswagen.com/car-net. Disponueshmëria e shërbimeve Car-Net Guide & Inform mund të ndryshojnë në varësi të shtetit. Këto shërbime ofrohen për çdo periudhë të caktuar me kontratë dhe mund t'u nënshtrohen ndryshimeve thelbësore. Për më shumë informacion mbi Car-Net Guide & Inform, vizitoni faqen www.volkswagen.com/car-net dhe informohuni tek partneri juaj Volkswagen, në lidhje me kushtet e tarifave celulare informohuni tek ofruesi juaj i shërbimit celular.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Golf GTD

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team