Qëndroni të qetë në rrugë të ngarkuara.

Kur ndodheni në trafik, ndjeheni më i sigurt kur keni distancë të mjaftueshme me automjetin para. Për këtë, sipas kërkesës, do t'ju ndihmojë rregullatori automatik i distancës ACC.


ACC mat distancën dhe shpejtësinë e automjeteve para. Në kolona dhe në bllokim trafiku, sistemi frenon makinën tuaj në bashkëpunim me kutinë opsionale duale të shpejtësisë DSG deri në qëndrim të plotë, më pas riniset automatikisht brenda një kohe të shkurtër. Sistemi mund ta mbajë automjetin tuaj brenda limiteve të shpejtësisë që shkojnë deri në 210 km/h, në distancën që përcaktoni në raport me automjetin para.

Ndonjëherë ndodh diçka e papritur, ndaj kërkohet një frenim emergjent. Në këto raste, sistemi i monitorimit të ambientit "Front Assist" është i dobishëm. Nëse pikaset një situatë kritike për përplasje, brenda kufijve të sistemit, do të paralajmëroheni. Në situatat tejet kritike, sistemi mund t'ju ndihmojë gjatë frenimit ose frenon automatikisht për të zbutur shpejtësinë e përplasjes.

Funksioni i frenimit emergjent "City" mund të ndërhyjë në trafikun urban me shpejtësi të ulët. Dhe pikasja e këmbësorëve mund të zbulohet brenda kufijve të sistemit, për shembull, kur një këmbësor hyn papritur në rrugë. Sistemi i asistencës ju paralajmëron, ju ndihmon të frenoni ose frenon automatikisht, gjithmonë brenda kufijve të sistemit. Kështu, në rastin ideal, mund të evitohet plotësisht një përplasje ose të zbuten pasojat e saj.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Golf GTI "Performance"

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team