Ndryshoni këndvështrimin tuaj të gjërave. Me kamerën e pasme tek up!

Kamera e pasme

Regjistroni përmbledhjen: Nisur nga varianti i pajisjeve "Comfortline" mund të porosisni kamerën opsionale të pasme "Rear View". Ajo aktivizohet automatikisht kur vendosni marshin indietro. Në monitorin të sistemit tuaj të info-argëtimit "Radio Composition Phone" do t'ju shfaqet pjesa prapa automjetit që kamera ka mbuluar brenda kufijve të sistemit. Kjo jua lehtëson dallimin e pengesave mbrapa automjetit kur ecni mbrapsht. "Rear View" shfaq gjithashtu vijat ndihmëse në monitor që ju japin një orientim shtesë që të mund ta përllogaritni saktë distancën. Kjo është një perspektivë e mirë.

Brenda kufijve të sistemit.

Shiritat e dekorit mund të shfaqin shenja degradimi dhe vjetërimi brenda 1 viti sidomos në rrezatim direkt të diellit, ose në klima shumë të nxehta pas 1 deri 3 vitesh. Nëse shiriti dekorativ mbetet për një kohë më të gjatë në automjet, mund të vihen re dallime vizuale mes lyerjes me bojë të mbrojtur nga shiriti dekorativ dhe zonës së pa mbuluar. Ju lutemi, informohuni mbi gamën bazë të pajisjeve ose në seri çmimin e automjetit tuaj përpara nënshkrimit të kontratës së blerjes. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Menü schließen
Start Video

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team