Performancë e pastër: Climatronic me filtër pure air.

Climatronic

Nëse në up!-in tuaj ka ajër të rëndë, ndoshta nuk është për shkak të Climatronic me filtër pure air. Është në dispozicion për variantin e pajisjeve move up!, sipas kërkesës. Me Climatronic, shoferi mund të përcaktojë temperaturën e dëshiruar me gjysmë gradë, e njëkohësisht duke siguruar që grimcat më të imëta e përqendrimi i alergjenëve në hapësirën e brendshme të reduktohen. Sepse pure air ka një sensor të cilësisë së ajrit me filtër biogjeni aktiv; ai ruan cilësinë e ajrit në një nivel të lartë vazhdimisht dhe parandalon hyrjen e ndotësve. Edhe sporet kërpudhore dhe alergjenët mbeten jashtë. Një performancë e pastër.

Përdorimi i shërbimeve streaming mund të kërkojë paketa të dhënash private të klientit (paketat e të dhënave përmes eSIM ose lidhjes WLAN) dhe kërkon llogari ekzistuese me shërbimin përkatës streaming.

Shiritat e dekorit mund të shfaqin shenja degradimi dhe vjetërimi brenda 1 viti sidomos në rrezatim direkt të diellit, ose në klima shumë të nxehta pas 1 deri 3 vitesh. Nëse shiriti dekorativ mbetet për një kohë më të gjatë në automjet, mund të vihen re dallime vizuale mes lyerjes me bojë të mbrojtur nga shiriti dekorativ dhe zonës së pa mbuluar. Ju lutemi, informohuni mbi gamën bazë të pajisjeve ose në seri çmimin e automjetit tuaj përpara nënshkrimit të kontratës së blerjes. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë
Start Video

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team