Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë
Start Video

Nuk është më i konfigurueshëm.

up! nuk mund të porositet më me pajisjet individuale.

Personal sa fotoja juaj e profilit.

up! ju frymëzon me dizajn të freskët, individual. Sepse ofron më shumë mundësi se kurrë për ta dizenjuar atë sipas shijeve tuaja. I pa gabueshëm dhe unik. Stili juaj! up!-i juaj!

Pajisjet & Dizajni.

Ashtu si ju pëlqen juve: Kroskoti, ndriçimi i ambientit, mbulesa e sediljes, xhamat e errët, pasqyrat anësore, ngjyra e tavanit dhe e disqeve, ngjitësit anësorë apo ngjyra e jashtme - e përcaktoni ju dizajnin.

Eksterieri

Bëni një përshtypje të mirë. Deri në detajin më të vogël.

Keni vetëm një shans për të krijuar përshtypjen e parë. up! ka shumë. Kjo fillon me ngjyrat e jashtme dhe nuk mbaron me përzgjedhjen e rrotave.

Më shumë

Interieri

Vendi më i mirë është në up!

Të hipësh në up! është si të shkosh në shtëpi, sepse me kaq shumë opsione individualizimi, mund të dizenjoni ambientin e brendshëm ashtu siç e dëshironi. Me dizajnin e kroskotit, mbulesën e sediljeve apo ndriçimin e ambientit - e përcaktoni ju interierin dhe ndiheni mirë me ambientin përreth!

Më shumë

Kroskotët

Të jetuarit bukur: me kroskotin për up!

Dëshironi të shtoni më shumë shkëlqim në up!-in tuaj? Kjo mund të rregullohet. Me ngjyra apo e sofistikuar, dizajnet e reja të kroskotit ju lejojnë ta individualizoni ambientin tuaj të brendshëm.

Më shumë

Fenerët

Të shohësh dhe të të shohin.

up! Duket shumë mirë jo vetëm nga afër. Falë dritave të shkurtra dhe dritave standarde të ditës LED, mund të shiheni qartë edhe nga distanca, - dhe të keni largpamësinë e nevojshme me dritat e gjata, nëse është e nevojshme.

R-Line

R-Line

**Përjetoni karakteristikat e up!** nga perspektiva të ndryshme. Sportiv, sportiv: paketa opsionale R-Line "Exterieur". Standard në Sport Austri, opsionale për up! Highline, siguron që madhësia të bëhet shpejt relative. Detaje të shumta optike shtesë ndihmojnë up! të arrijë vetëbesim, pamje dinamike që përshtatet me të edhe jashtë.

Përjetoni karakteristikat e up! nga perspektiva të ndryshme.

Info-argëtimi

Arritja e destinacionit nëpërmjet navigimit, e folura pa duar në telefon, marrja e informacionit aktual për trafikun, verifikimi i informacionit të automjetit, ose dëgjimi i muzikës suaj - në up! sistemi i info-argëtimit është i përshtatshëm e i pakomplikuar.

Radiot
maps + more dock
Aplikacioni maps + more
Sistemi i zërit "beats"
Radiot
maps + more dock
Aplikacioni maps + more
Sistemi i zërit "beats"

Radiot në up! - për të kënduar së bashku.

Jepuni liri aftësive tuaja për të kënduar. Radiot moderne të up! jo vetëm që sigurojnë argëtim të mirë, por ofrojnë edhe shumë shtesa të dobishme.

Destinacioni i radhës: World Wide Web.

Me opsionalin Volkswagen "maps + more dock" mund të lidhni lehtësisht up!-in tuaj me rrjetin: Instaloni aplikacionin përkatës, vendosni smartfonin në mbajtës dhe nisuni! Destinacioni i radhës:

Aplikacioni për up!-in tuaj.

App falas për up! Me "maps + more" mund të shijoni avantazhet e smartfonit tuaj gjatë udhëtimit. Thjesht instaloni aplikacionin, vendosni smartfonin tuaj në "maps + more dock" opsionale dhe shijoni funksione si dëgjimi i muzikës, navigimi offline, ekrani multifunksional dhe më shumë. Nisemi!

Sistemi juaj i ri stereo me rrota: up! featuring beats.

Vetëm live është më bukur: Një amplifikator 300 vat me 8 kanale me procesor dixhital sinjali dhe shtatë altoparlantë Premium duke përfshirë një nënvufer të shpërndarë në të gjithë hapësirën e brendshme, sigurojnë një tingull kristal të qartë.

Sistemet e asistencës.

Në up! një numër befasues shërbimesh asistence ofrojnë komfort shtesë. Edhe nëse do ta vini re rrallë këtë teknikë, është mirë ta dini se ekziston.

Funksioni i frenimit emergjent City
Ndihmësi i parkimit
Kamera e pasme
Funksioni i frenimit emergjent City
Ndihmësi i parkimit
Kamera e pasme

Nuk njeh asnjë sekondë të frikshme: funksioni i frenimit emergjent City.

Më jep dorë kur më duhet: Funksioni standard i frenimit emergjent City tek up! ju ndihmon gjatë frenimit të papritur dhe mund t’ju ndihmojë të parandaloni një përplasje.

Guxim në hapësirë. Me ndihmësin opsional të parkimit tek up!

Vende të ngushta parkimi? Dhe asnjë person që t’ju drejtojë me duar? Me ndihmësin e parkimit (pjesë e paketës opsionale drive) mund të parkoni lehtë, pa ndihmë nga jashtë.

Duke ecur mbrapsht të gjithë pamjen e keni para.

Kamera opsionale e pasme ndodhet në prapakolpin e up! dhe lehtëson ecjen mbrapsht. Ngaqë imazhet e kamerës shfaqen në monitorin e radios ju tregohet përpara se çfarë ju del papritur mbrapa.

Teknologjia.

Teknologjia moderne e motorit të up!-it tuaj karakterizohet nga ekonomia, fuqia dhe performanca e tij. I duhuri nëse ju pëlqen të udhëtoni shumë dhe dëshironi të ruani konsumin brenda kufijve.

Teknologjia.

TSI

Mbrapa tek përmbledhja

up! tani me turbo-argëtim.

Nga zero në argëtim në disa sekonda: Motori turbo mundëson performancë në nivelin e Golf GTI të parë. Dhe me një konsum prej vetëm 4,4 l/100 km.

Teknologjia e motorëve

Mbrapa tek përmbledhja

up! është i mirëpritur. Me benzinë. Me gaz. Me energji elektrike.

Një për të gjithë. Të gjithë për një: up! ka motor për çdo kërkesë. Shumë sportiv apo shumë ekonomik. Zgjedhjen e bëni ju.


Siguria

Mbrapa tek përmbledhja

Asnjë dyshim për madhësinë.

Up! është i pajisur me një koncept modern sigurie dhe është vlerësuar me pesë yje nga Euro NCAP. Funksioni standard i frenimit emergjent City u vlerësuar gjithashtu me çmimin e sigurisë së avancuar nga Eurpean NCAP.

Komforti.

up! ju ofron shumë komfort me dimensionet kompakte. Pajisjet e zgjeruara bazë dhe funksionimi i pa komplikuar sigurojnë që ta shijoni çdo ditë me relaks të plotë brenda tij.

Sediljet

Kemi rezervuar sediljet më të bukura për ju.

Jeni të mirëpritur të uleni. Çdo up! ka sedilje me mbështetëse koke të integruar. Dhe për çdo variant pajisjesh ka një mbulesë të veçantë, tërheqëse të sediljeve.

Më shumë

Tavani panoramik

Open Air Saison mund të fillojë.

Hapni tavanin, vendosni këngën tuaj të preferuar dhe shijoni maksimalisht diellin - çfarë mund të dëshironi më shumë? up! me tavanin panoramik opsional jua mundëson këtë!

Më shumë

Climatronic

Performancë e pastër: Climatronic me filtër pure air.

Ka diçka në ajër. Por nuk hyn në up!-in tuaj. Falë sistemit opsional Climatronic me filtër pure air, jo vetëm temperatura, por edhe ajri qëndron i këndshëm në up!.

Më shumë

Ndriçimi i ambientit

Atmosferë moderne, dizajn cool: Up! ventilon ambientin.

Do të shfaqet një dritë për ju: Me ndriçimin e ambientit, që vjen si standard, në varësi të variantit të pajisjeve, mund t'i jepni pjesës së brendshme të up! një pamje ekskluzive.

Më shumë

Timoni multifunksional

Mbani gjithçka nën kontroll.

Me timonin opsional multifunksional mund të kontrolloni jo vetëm up!-in tuaj, por edhe radion, Media Player apo telefonin. Kështu mund t'i mbani duart në timon në çdo kohë dhe të keni up!-in nën kontroll të përsosur.

Më shumë

Udhëtimi me gaz natyror.

Falë teknologjisë EcoFuel BlueMotion, eco up! ndot më pak mjedisin. Ecja eficente me gaz natyral jo vetëm redukton faturën e karburantit në trafikun urban, por pakëson emetimet e CO₂. Nëse serbatori i gazit boshatiset, mund të arrini në një nga 160 pikat e furnizimit me gazi natyror në të gjithë Gjermaninë me anë të serbatorit shtesë të gazit (Versioni: Prill 2018). Gazi nuk ka qenë kurrë më argëtues!

Portofoli juaj do të jetë i lumtur.

Kursimtar dhe me kosto efektive

Ndonëse eco up! është i gjatë vetëm 3,60 m, me një serbator plot bën një distancë deri në 600 km. Karburanti i saj kryesor është gazi natyror - një alternativë ekologjikisht miqësore dhe e lirë për benzinën. Për më tepër: Me eco up! Edhe mbushja me karburant është argëtuese. Sepse paguani më pak për mbushjen me karburant të dy serbatorëve të gazit natyror sesa për mbushjes së një serbatori me naftë apo benzinë.

Më pak nuk ka ku shkon.

Konsumi

Nuk duhen shumë për të qenë i lumtur. Me 2,9 kg gaz natyror jeni tashmë gati për aventura të reja - sepse me këtë sasi, mund të përshkoni deri në 100 kilometra me eco up!-in e ri. Me 82 g/km të prodhuar nga eco up! Më pak emetime se shumica e automjeteve të tjera të klasit të tij. Kështu që mund të shkoni shpesh me makinë në natyrë në të ardhmen.

beats up!: Tingull me shpejtësi të plotë.

Tingëllon më shumë se mirë: up! beats (= Comfortline me paketën beats) tregon anën e tij muzikore. Gjashtë altoparlantë, një nënvufer në pjesën e rrotës rezervë dhe një amplifikator dixhital me 8 kanale me fuqi 300 vat shpërndajnë tingullin origjinal Beats në mënyrë dinamike në të gjithë automjetin, duke e kthyer çdo udhëtim në një Clubtour.

Prek në çdo aspekt.

Pasqyrat e jashtme me ngjyrë, dekoret me shirita ngjitës në pjesët anësore të mjetit dhe disqet 17 inç të aliazhit me elemente me ngjyra e bëjnë up! Beats të bjerë shumë në sy. Në brendësi, bind me pragjet e derës, kroskotin, sediljet dhe rripat e sigurisë me ngjyra ose me logon e markës kult. Pra, asgjë nuk e pengon një pamje të përsosur.

Bëni një përshtypje të mirë. Deri në detajin më të vogël.

Eksterieri

Up! beats godet në çdo aspekt dhe impresionon me elementet e dizajnit të koordinuar në ngjyra, si kasat e pasqyrave anësore dhe aplikimi tërheqës i shiritit ngjitës.

Në rrugë, në vendin më të mirë:

Interieri

Në interierin e up! beats ofrohet një kroskot shtesë në dizajnin "deep dimension", pragje dyersh speciale, sedilje me modelin "beats", rripa sigurimi me ngjyra të koordinuara dhe një model sediljesh spikatës "beats" për pamjen e duhur. Radioja "Composition Phone", "maps + more dock", ndriçimi i ambientit me ngjyrë të bardhë dhe timoni me shirita me bojë përfshihen si pajisje standarde. Këtu ofrohet edhe tingulli i duhur: Falë integrimit standard të smartfonit, vetëm këngët tuaja të preferuara do të dëgjohen.

Për një pamje të suksesshme të gjithanshme

Rrotat

Me disqet 15 inç prej aliazhi të up! beats rruga kthehet skena juaj: Kapakët e rrotave dhe elementet e tjerë spikatës i japin modelit special një pamje të pakrahasueshme dhe menjëherë bien në sy.

Më shumë

Turn the music up!

Sistemi i zërit "beats"

Vetëm live është më bukur: Një amplifikator 300 vat me 8 kanale me procesor dixhital sinjali dhe shtatë altoparlantë Premium duke përfshirë një nënvufer të shpërndarë në të gjithë hapësirën e brendshme, sigurojnë një tingull kristal të qartë për up! beats.

Më shumë

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team