VW up! Radio

 

Për argëtim më shumë në Trendline dhe Comfortline kujdeset sistemi bazë i radios "composition" që ofron ekran 3,1 inç. Tek Highline, sistemi bazë i radios "composition phone" ofron një ekran me ngjyra 5,0 inç si pjesë standarde. Të dy sistemet janë të pajisur me tuner të dyfishtë, AUX-IN dhe lidhje me kartë SD. Sistemi bazë gjithashtu përmban një lexues CD-je, Topsystem, një lidhje Bluetooth me funksionin speakerphone. Për radion "composition phone"  ofrohet për herë të parë në Up! dhe një kamera ndihmëse për ecje mbrapsht.

Mbyllur