VW up! Park­Pilot

 

Jo gjithmonë mund ta shikoni gjatë parkimit se sa hapësirë keni për të manovruar. Për këtë është ParkPilot me sensorët opsionalë të instaluar në prapakolpin e  up! tuaj të ri. Sa më shumë t'i afroheni një pengese, aq më shumë rritet  frekuenca akustike derisa arrin një tingull të vazhdueshëm kur jeni 30 cm afër. Dhe nëse dëshironi të afroheni përsëri, ju lehtësisht mund të ndaloni sinjalin e ParkPilot. Ndihma praktike e parkimit në  up! është pjesë e paketës opsionale drive pack.

Mbyllur