VW up! Motorizimi

 

Me Up! e ri ju do të udhëtoni duke kursyer. Kjo është pjesërisht për shkak të peshës së tij të vogël në kombinim me pamjen e jashtme aerodinamike dhe nga ana tjetër me motorët ekonomik në karburant. Këto janë përshtatur në mënyrë të përkryer për trafikun e përditshëm të qytetit me shumë temperament dhe besueshmëri të lartë.

Mbyllur