VW up! Volkswagen App "maps + more"

 

Ju tregon gjithmonë se ku është aplikacioni i ri Volkswagen "maps+more" për Android ose iOS. Qoftë në 2D ose 3D, me sistemin e integruar të navigimit TomTom, ju do të mbërrini gjithmonë mirë. Dhe jo vetëm shmangni bllokime në trafik, por në sajë të navigimit offline, shmangni edhe tarifa roaming jashtë vendit.

 

"maps+more" është një multitalent me të cilin i keni të gjitha funksionet para syve. Nëse lidhet njëherë me Bluetooth, ju p.sh. do të keni gjithmonë qasje në adresarin e telefonit apo dosjen e plotë muzikore në smartphone, thjesht dhe shpejt në sajë të dallimit të shkrimit të dorës. Por edhe të dhënat e automjetit të tilla si konsumi aktual apo këshilla për kursimin e karburantit përmes funksionit të preferuar "Think Blue.Trainer", ju i keni vetëm një klikim larg. Një aplikacion, karakteristika të panumërta.

Mbyllur