VW up! me sistemin me gaz natyror "eco up!" 

Me sistemin efikas me gaz natyror dhe me masat "BlueMotion Technology" eko Up! e re, si mjedisi, ashtu edhe portofoli juaj do të shqetësohen dukshëm më pak. Gazi natyror (CNG) është shumë më ekonomik se benzina apo nafta; me një konsum prej vetëm 2,9 kg në 100 km, ju mund të ulni shpenzimet tuaja për karburant deri në 50%. Dhe këtë e arrini shumë thjesht: Furnizimin mund ta kryeni në një nga 175 stacionet e mbushjes me gaz natyror në të gjithë vendin.
  

Konsumi i karburantit në kg/100 km (në m³/100 km): 2,9 (4,4) (e kombinuar), emetime CO2 në g/km: 82 (e kombinuar).

 

 

Mbyllur