VW up! drive pack

Paketa opsionale drive pack u krijua  që të lehtësojë ndjeshëm shoferin, qoftë në trafikun konfuz në qendër të qytetit apo gjatë udhëtimeve të gjata në rrugët lokale ose autostrada. Të përfshira në paketë janë edhe sistemi rregullator i shpejtësisë, ParkPilot, në pjesën e pasme dhe një ekran multifunksional në fushëpamjen qendrore.

 

 

Mbyllur