up! Highline në një nga versionet e mundshme në seri: "pixels red".

up! Highline në një nga versionet e mundshme në seri: "pixels honey yellow".

Opsionale për up! Comfortline në dispozicion: design-pack "white cube" përfshirë kornizat e pasqyrave të jashtme në ngjyrë të zezë ose të bardhë, Dash pad (panel dizajni) "white cube" si dhe pjesë dekorative në të zezë.

Mbyllur