VW Touran: TSI

 

Motorët inovativ TSI me benzinë nga Volkswagen ofrojnë performancë të lartë me fuqi të lartë, duke mundësuar konsum të ulët. Ata mundësojnë me kombinimin e hapësirës së vogël, turbos dhe injektimit të drejtpërdrejt,ë më shumë energji dhe efikasitet të jashtëzakonshëm. Kjo teknikë në industrinë e automjeteve është aktualisht mënyra më efektive për të kursyer karburant.

Mbyllur