VW Touran: TDI

 

Në sajë të teknologjisë Common-Rail, motorët TDI nga Volkswagen kujdesen për fuqi maksimale me konsum të ulët karburanti. Automjetet e këtij brezi motorësh me naftë operojnë me injeksion të drejtpërdrejtë dhe turbo. Këtu, nafta është e injektuar në mënyrë dinamike nëpërmjet një shpërndarësi. Motorët TDI karakterizohen nga kursimi, xhiro të larta dhe performancë shumë e mirë. Falë xhirove të larta, agregatet ofrojnë një stil sportiv në ecje. Ata janë veçanërisht të pazhurmshëm në operim.

Mbyllur