VW Touran: Përzgjedhja e profilit të ecjes 

 

Gjithkush ka pritshmërite e veta në lidhje me setin ideal në makinë. Me sistemin opsional të përzgjedhjes së profilit të ecjes, ju mund të përshtatni sistemin, drejtimin, kutinë e shpejtësisë DSG dhe madje edhe vendosjen e ajrit të kondicionuar sipas nevojave tuaja. Për këtë keni në dispozicion opsionin e profilit Individual. Pasi të keni vendosur të gjitha funksionet që i përshtaten nevojave tuaja dhe t'i keni ruajtur, thjesht shtypni një buton dhe parametrat do të aktivizohen. Apo sot dëshironi të jeni më kursimtarë në rrugë? Për këtë kaloni nga profili normal në profilin e ecjes Eco.

 

Mbyllur