VW Touran: Ndenjëse e integruar për fëmijë

 

Ju mund të merrni deri në dy ndenjëse të integruara për fëmijë në Touran-in tuaj. Ato ofrojnë mbështetje të mirë anësore dhe janë të dizajnuara për fëmijët e moshës deri në tre vjeç dhe deri 115 cm të gjatë e peshë 15 deri 36 kg (nga grupi II). Përveç kësaj, të gjitha ndenjëset në rreshtin e dytë dhe opsionalisht edhe në rreshtin e tretë kanë si pajisje standarde të integruar kapëset përkatëse, në mënyrë që ndenjëset e fëmijëve ISOFIX të standardizuara të instalohen në çdo kohë. Pra, fëmijët tuaj udhëtojnë të qetë dhe të sigurt edhe në udhëtime të gjata.

Mbyllur