Përplasja e dyerve i përket të shkuarës.

Sado dinamik-sportiv që të jeni, duhet më pak fuqi për të mbyllur dyert. Lëreni derën të mbyllet butësisht, pasi një motor elektrik aktivizohet automatikisht dhe e mbyll mirë atë, pa e kyçur. Nëse e shtyni derën me mjaft forcë, mekanizmi do të vazhdojë të funksionojë për siguri. Me asistencën opsionale të mbylljes së derës nuk duhet të shqetësoheni nëse dyert janë me të vërtetë të mbyllura apo jo. Efekti anësor i këndshëm: Tani nuk duhet të ketë më zhurma bezdisëse shtesë.

Mbyllur