Merrni nën kontroll edhe terrenin e  vështirë.

Nëse jeni gati për aventurën offroad dhe dëshironi të pushtoni terrenin ekstrem, duhet të shihni me kujdes paketën opsionale Offroad.

Kjo përfshin një përshtatje të karakteristikave të drejtimit përmes një përzgjedhjeje të profilit të drejtimit. Përveç profileve standarde "Normal", "Sport", "Comfort", "Eco", "Snow (Borë)", "Offroad" dhe "Individual", keni edhe dy opsione të tjera: "Schotter (Zhvaforr)" dhe "Sand(Rërë)". Kjo ju lejon të përshtatni motorin dhe transmisionin, si dhe sjelljen e sistemeve të caktuara të ndihmës sipas kushteve. 4MOTION me katër rrota aktive lëviz çdo rrotë në mënyrë të pavarur dhe mund të sigurojë lëvizje edhe kur jo të gjitha rrotat prekin tokën.

Përveç kësaj, me paketën Offroad do të merrni modifikime që nuk do të kalojnë pa u vënë re edhe në kushte të vështira, siç janë mbrojtja e serbratorit, mbrojtja e radiatorit, mbrojtja e baterisë të automjetit  si dhe mbrojtja e përforcuar e shtresës së poshtme. Dy ganxhat tërheqëse mund të jenë shpëtimi për anëtarët e tjerë të ekspeditës.

 

 

 

 

Mbyllur