Sepse të gjithë kanë preferencat e tyre për temperaturën.

Në Touareg ka një klimë të këndshme në sajë të "Climatronic" me 2 zona ose opsionalisht me kontrollin e temperaturës me 4 zona. Shoferi dhe pasagjeri si dhe opsionalisht pasagjerët e pasmë rregullojnë në mënyrë të pavarur konfigurimet për zonën e tyre të klimës. Personat alergjikë nga bimët duhet të jenë gjithashtu të kënaqur në automjet, pasi një filtër alergjen sjell ajër të freskët, pa polene.

Kondicioneri parandalon aromat duke kaluar automatikisht në ajër qarkullues kur shoferi aktivizon pastrimin e xhamit ose ecën mbrapsht. Dhe me kontrollorin e shpejtësisë të ventilatorit, ai nuk është i zhurmshëm edhe me shpejtësi të ngadaltë.

Mbyllur