Mësoni mënyra të reja.

Touareg-u i ri kombinon dimensionet e SUV me linjat e pastra, proporcionet dinamike dhe elegancën plot stil.

I madh, i fuqishëm, konfident: Karakteri i fuqishëm i Touareg-ut duket fillimisht tek pjesa ballore dominante. Grila vertikale bashkohet me fenerët e përparmë, lamelat e kromuara shtrihen nga qendra e logos Volkswagen deri mbi xhamat e fenerëve. Kofanoja e zgjatur shtrihet me linja të pastra dhe jep një pamje sportive.

Pjesa e pasme bind po ashtu: Pjesët anësore të theksuara dhe fenerët e pasmë të gjerë vënë në dukje pamjen progresive. Shkrimi "Touareg" qëndron plot konfidencë në mes të pjesës së pasme. Pamja e spikatur dhe dinamike plotësohet me spolerin e zi të shndritshëm në kabinë dhe me marmitën e madhe të kromuar.

Mbyllur