Paraqitur në mënyrë spikatëse dhe dinamike.

Touareg "R-Line" ofron një sërë karakteristikash të pajisjeve për një pamje sportive që të garanton befasim.

Në pjesën e jashtme, të befason me parakolpin me shenjën C specifike të R-Line si dhe logon R-Line në grilën e radiatorit. Me shiritat e poshtëm të derës me dizajnin R-Line, kapakët e disqeve me ngjyrën e karrocerisë dhe difuzorin e zi të shndritshëm me marmitë tub të kromuar, Touareg R-Line bën një përshtypje të fortë.

Ambienti i brendshëm i Touareg "R-Line" bind jo vetëm me shikim të parë, por edhe me kontakt të parë. Kjo sigurohet jo vetëm nga timoni multifunksional prej lëkure me ngrohje me logon R-Line por edhe shiritat e aluminit "Silver wave". Pamja progresive plotësohet nga pragjet anësore me logon R-Line, që ndriçohen me paketën opsionale të ambientit, dhe pedalet prej inoksi e mbështetëset e këmbëve.

Ndenjëset opsionale të rehatshme prej lëkure "Savona"* me një dizajn dy nuancash me theks lëkure në "Carbon Style" (lëkurë spalt) ofrojnë një pamje edhe më dinamike. Dhe një mbulesë opsionale prej lëkure "Vienna"** me qepje dekorative me ngjyrë gri të kristaltë është gjithashtu mbresëlënëse. Të dyja kombinimet e ndenjëseve mbajnë logon R-Line tek ndenjëset e përparme. Krahas kësaj, ambienti i brendshëm mund të variojë sipas zgjedhjes opsionale të mbështetëses së kokës në të zezë dhe qepjes dekorative me ngjyrë gri kristali. Ato i japin panelit të kontrollit, timonit multifunksional, mbështetëses së krahut dhe levës së marshave pamjen sportive që përkon me një R-Line.

Paketa opsionale R-Line "Exterior" për linjat e paketave "Atmosphere" dhe "Elegance" thekson karakterin e fuqishëm dhe konfident të Touareg-ut tuaj. Ajo përfshin vëllimin specifik të R-Line për pjesën e jashtme dhe ofron në këtë mënyrë përgjigjen e duhur për atë që dëshirojnë të impresionojnë me një pamje veçanërisht dinamike.

* Pjesa qendrore dhe e brendshme e ndenjëses prej lëkure "Savona"

** Pjesa qendrore dhe e brendshme e ndenjëses prej lëkure "Vienna"

Mbyllur