VW Tiguan 2016: Menaxhim aktiv i cilindrave ACT

 

Menaxhim aktiv i cilindrave ACT optimizon efikasitetin e motorit me mbylljen e dy cilindrave të brendshëm në rast të konsumit të ulët të energjisë. Sistemi punon në mënyrë të besueshme kur udhëtojmë brenda shpejtësisë 1400-4000 xhiro/min dhe me shpejtësi deri në 130 km/h, pavarësisht nga marshi i zgjedhur. Udhëtoni normalisht dhe mund të shikoni në ekranin multifunksional se në cilin status është motori.

Mbyllur