VW Tiguan 2016: 4MOTION

 

Sistemi opsional inteligjent në dispozicion me katër Allradantrieb 4MOTION siguron në milisekonda që çdo rrotë të jetë në terren të vet në përputhje me rrethanat. Kështu, mund të parandalohet në mënyrë efikase një rrotullim apo bllokim. Dhe makina juaj fiton tërheqje të besueshme në pothuajse çdo sipërfaqe. 4MOTION kontribuon kështu në rehati maksimale. Ajo mund të kombinohet edhe me sistemet e kontrollit të stabilitetit të tilla si: kontrolli elektronik i stabilitetit, kontrolli i tërheqjes (ASR), kontrolli i tërheqjes së motorit (MSR) dhe bllokuesi diferencial elektronik (EDS).

Mbyllur