Beetle i ri: Motorët

Harxhoni pak dhe keni shumë: Të gjithë motorët përmbushin standardin Euro 6 dhe janë pajisur mirë për të ardhmen. Motor benzine TSI ose motor nafte TDI-Common-Rail: Agregatët kursimtarë dhe të fuqishëm kujdesen për entuziazmin tuaj.

Motorët TDI nga Volkswagen janë motorë nafte me injeksion të drejtpërdrejtë dhe turbo. Ata karakterizohen nga kursimi, xhiro motorike të larta dhe performanca shumë e mirë. Ata janë veçanërisht të pa zhurmshëm në operim dhe falë xhirove motorike të larta, ofrojnë një stil sportiv në ecje.

Motorët TSI me benzinë janë një përzierje perfekte e performancës së lartë dhe konsumit të ulët. Edhe me xhiro motorike të ulëta, ju përfitoni fuqi maksimale. Ata mundësojnë me anë të kombinimit të hapësirës së vogël, turbos dhe injektimit të drejtpërdrejtë, një efikasitet të jashtëzakonshëm. 

Mbyllur