Beetle i ri: Instrument shtesë

 

Ky instrument i jep hapësirës së brendshme të Beetle një dozë shtesë sportiviteti dhe ju siguron informacione specifike në lidhje me automjetin. Me vështrimin nga instrumenti shtesë opsional, ju kontrolloni temperaturën aktuale të vajit (tubi majtas) apo presionin mbizotërues Boost të turbocharger (tubi djathtas). Nëse rruga nuk do të jetë destinacioni juaj, në instrumentin e rrumbullakët qendror është i integruar një kronometër multifunksional.

Mbyllur