Beetle i ri: Kutia e shpejtësisë DSG

 Sportiviteti i një ndryshimi manual marshi dhe lehtësia e përdorimit të një kutie shpejtësie  automatike: Këto janë vetëm dy avantazhe nga të cilat ju do të përfitoni në mënyrë opsionale sistemin DSG. Dy transmetimet e pavarura nga njëra-tjetra janë të lidhura në mënyrë të alternuar me motorin dhe sigurojnë ndryshimin e marshit pa ndërprerje në tërheqje. Me DSG ju do të udhëtoni në mënyrë më efikase dhe më ekonomike sesa me kutinë automatike konvencionale të shpejtësisë.

Tek Beetle, ju gjithashtu mund të zgjidhni mes dy programeve të lëvizjes: opsioni "Normal" dhe "Sport". Në opsionin "Sport", DSG i vazhdon marshet më tej dhe kthehet përsëri, nëse është e nevojshme. 

Mbyllur