Bëni një demonstrim sportiv.

T-Roc Sport.

 Kush mund t'i rezistojë? Disqet 17-inç prej aliazhi dhe tamburot e kuqe të frenave për një pamje që nuk harrohet shpejt. Në pjesën e pasme, dritat e pasme të kuqe të errët të teknologjisë LED* theksojnë pamjen e vetësiguruar. Xhami i pasmë dhe xhamat anësorë mbrapa janë gjithashtu të errët* dhe përshtaten në mënyrë të përkryer me pamjen e përgjithshme sportive të T-Roc Sport. Ngjyra e errët thith një pjesë të rrezeve të diellit dhe kështu siguron një ndjesi të veçantë të dritës në brendësi. Në këtë mënyrë, mund ta mbani kokën të freskët, edhe nëse zemra juaj pëlqen të rrahë më shpejt me kaq shumë argëtim.

Për pjesën e brendshme, ju mund të merrni edhe një baxhë të zezë * dhe ndriçim ambienti* që ju lejon të zhyteni në një atmosferë të këndshme. Kur ndriçimi i këmbëve mbahet i bardhë, shiritat dekorues ndriçohen me ngjyrë të kuqe. Pedalet prej inoksi* dhe timoni multifunksional standard prej lëkure mund të përdoren lehtësisht. Ndenjëset e rehatshme sportive për shoferin dhe pasagjerin e përparme ofrojnë mbështetje të mirë anësore nëpërmjet mbështetëses së integruar, të rregullueshme manualisht, që ju ndihmon të rehatoheni në udhëtime të gjata. Variantet në seri janë të pajisura me copë me dizajn "Gem", por mund të porosisni edhe ndenjëse me lëkurë "Vienna", sipas dëshirës suaj.

*Pajisje opsionale me tarifim shtesë.

Mbyllur