Përjetoni lidhjen më sportive mes makinës dhe rrugës.

Amortizatorët.

Amortizatorët sportivë ju japin edhe më shumë kënaqësi ngarjeje me menaxhim të shkëlqyer. Sepse ofron një akordim veçanërisht të fortë të sustave, amortizatorëve dhe stabilizatorëve të goditjeve. Kjo ju lejon të shfrytëzoni avantazhin e plotë të performancës dhe të ruani kontrollin. 

Sistemi progresiv i drejtimit ju mundëson një kontroll më të mirë në ecje sportive dhe ofron rehati maksimale në përdorimin e përditshëm. Kështu, raporti i transmetimit progresiv zvogëlon punën e timonit gjatë parkimit dhe në të njëjtën kohë rrit dinamikën e ecjes nëpërmjet një sjelljeje drejtimi direkte në rrugët me kthesa.

Mbyllur