Në kabinë keni gjithçka nën kontroll.

Kabina.

 Që herën e parë që do të hyni në kabinë, do të jeni në gjendje të gjeni mjetet tuaja, pasi instrumentet dhe komandat janë të dizenjuara për të ndihmuar drejtuesin.  Dhe nëse dëshironi, mund të përdorni një Active Info Display digjital, në vend të instrumenteve të rrumbullakëta të njohura. Ai mund t'ju duket më tepër si një ekran me rezolucion të lartë sesa një matës shpejtësie i zakonshëm. Për shembull, ai ofron të dhëna të detajuara të udhëtimit ose një paraqitje grafike të sistemeve të ndihmës së drejtuesit në profilet e ndryshme të informimit.  I lidhur me një sistem navigimi, ai ju lejon të shfaqet një hartë para jush - një rehati që do ta vlerësoni.

Kabina e T-Roc Sport dhe T-Roc Design përmban një timon multifunksional prej lëkure. Kjo ju lejon të përdorni funksione të shumta, si kontrolli i sistemit infotainment, pa qenë nevoja të hiqni duart nga timoni. Një avantazh që mund ta shijoni si opsion, edhe varianti bazë i T-Rock.  Nëse keni zgjedhur një T-Roc me motor 4MOTION, mund të përdorni 4MOTION Active Control. Kjo ju lejon të zgjidhni profilin e dëshiruar të ecjes - nga regjimi "dëborë" tek ai "sportive".

Mbyllur