Shihni mirë: Larmia e disqeve të Polos.

Si ju pëlqen? Versioni bazë i Polos është i pajisur që nga fabrika me disqe çeliku 14-inç me kapakë dhe linja e pajisjeve "Comfortline" me disqe aliazhi "Sassari" 15-inç. Disqet e aliazhit "Las Minas" 16-inç janë pjesë e pajisjeve standarde të Polos në linjën e pajisjeve "Highline". Për linjat e pajisjeve "Comfortline" dhe "Highline" keni mundësi të mëdha përzgjedhjeje të disqeve të aliazhit: elegantët "Las Minas" (16-inç) me ngjyrë argjend Adamantium, modernët vetëbesues "Torsby" (16-inç) me sipërfaqe të shndritshme dhe të zezë, si dhe ekspresivët "Pamplona" (17-inç) me pesë shufra dyshe, në dispozicion vetëm për Polon "Highline", të lyer më ngjyrë argjendi ose argjend Adamantium.

Mbyllur