Nëse dëshironi, mund të dëgjoni vetëm radion.

Radio "Composition Colour"

Radioja "Composition Colour" me ekran xhami me ngjyra 16,5 cm (6,5 inç) është e lehtë për t'u përdorur, njësoj si smartfoni juaj: thjesht shtypni. Por ajo mund të bëjë edhe më tepër, pasi ka një portë karte SD dhe mund të lexojë formatet MP3 dhe WMA. "Composition Colour" përfshin gjithashtu katër altoparlantë të fuqishëm në pjesën e përparme - të gjithë standard tek Poloja e re në konfigurimin bazë dhe linjën e pajisjeve "Comfortline".

Të gjithë sistemet e infoargëtimit tek Poloja janë përballë shoferit dhe mund të komandohen në mënyrë inteligjente në kroskot. Tashmë, ventilatorët e ajrit janë nën ekranin e vendosur në pjesën më të sipërme. Kjo kontribuon për ergonominë dhe pamjen më të mirë.

Nëse dëshironi, mund të dëgjoni vetëm radion.

Radio "Composition Media"

Dëshironi një ekran më të madh, një lexues CD-sh me mundësi leximi të formateve MP3 dhe WMA dhe gjashtë altoparlantë? Atëherë, radioja opsionale "Composition Media" është shoqëruesi juaj perfekt në udhëtim. Me një ekran me prekje 20,3 cm (8 inç) me mbulim xhami, ka të gjitha funksionet e radios "Composition Colour" dhe lidhje telefoni Bluetooth për disa telefona dhe një portë USB.

Mbyllur