Përfitoni dyfish.

Motorët

Motorët e benzinës TSI të impresionojnë me performancën dhe ekonominë e tyre. Edhe me xhiro rrotulluese të ulëta, përfitoni fuqi maksimale. Motori mundëson me kombinimin e hapësirës së vogël, turbos dhe injektimit të drejtpërdrejtë, efikasitet të jashtëzakonshëm. Për këtë përdoret teknika downsizing: Këtu motorët ofrojnë një performancë të lartë, pavarësisht hapësirës relativisht të vogël.

Motorët TDI janë motorë nafte me ngarkim turbo dhe injektim direkt të karburantit të pajisur me teknologjinë Common-Rail. Ata karakterizohen nga kursimi, xhirot e motorike të larta dhe performancë shumë e mirë. Janë veçanërisht pa zhurmë në operim dhe falë xhirove rrotulluese të larta, ofrojnë një stil sportiv në ecje.

Mbyllur