Jeni gati për shumë prezencë?

Drita të ditës dhe drita të gjata LED

Këto argumente do të jenë të qarta për ju: Dritat e gjata LED krijojnë një nënshkrim mbresëlënës drite me një vlerë të lartë spikatës dhe karakterizohen nga një volum i madh drite, jetëgjatësi e madhe dhe spektër drite të ngjashëm me atë të ditës, me konsum të ulët energjie. Ato përmirësojnë gjithashtu shikimin në kushte të vështira moti. Tek Poloja, dritat e ditës janë LED si pajisje standarde. Për linjat e pajisjeve "Comfortline" dhe "Highline" mund të porosisni drita të gjata LED ku janë të integruara dritat e ditës LED.

Jeni gati për shumë prezencë?

Drita të ditës dhe drita të gjata LED

Këto argumente do të jenë të qarta për ju: Dritat e gjata LED krijojnë një nënshkrim mbresëlënës drite me një vlerë të lartë spikatës dhe karakterizohen nga një volum i madh drite, jetëgjatësi e madhe dhe spektër drite të ngjashëm me atë të ditës, me konsum të ulët energjie. Ato përmirësojnë gjithashtu shikimin në kushte të vështira moti. Tek Poloja, dritat e ditës janë LED si pajisje standarde. Për linjat e pajisjeve "Comfortline" dhe "Highline" mund të porosisni drita të gjata LED ku janë të integruara dritat e ditës LED.

Jeni gati për shumë prezencë?

Drita të ditës dhe drita të gjata LED

Këto argumente do të jenë të qarta për ju: Dritat e gjata LED krijojnë një nënshkrim mbresëlënës drite me një vlerë të lartë spikatës dhe karakterizohen nga një volum i madh drite, jetëgjatësi e madhe dhe spektër drite të ngjashëm me atë të ditës, me konsum të ulët energjie. Ato përmirësojnë gjithashtu shikimin në kushte të vështira moti. Tek Poloja, dritat e ditës janë LED si pajisje standarde. Për linjat e pajisjeve "Comfortline" dhe "Highline" mund të porosisni drita të gjata LED ku janë të integruara dritat e ditës LED.

Jeni gati për shumë prezencë?

Fenerët e pasmë LED

Nga pikëpamja ekonomike por sidomos nga ajo e dizajnit, fenerët e pasmë LED janë një zgjedhje e mirë. Ata janë jetëgjatë dhe kursyes në energji, kanë efekt të lartë sinjali dhe duken modernë falë nënshkrimit konciz - që shihen edhe nga anash. Tek ta, linja e dizajnit të vazhdueshëm vijon, duke krijuar një prerje të qartë përreth Polos. Teknologjia LED tek pjesa e pasme e Polos është e disponueshme me kërkesë nga linjat e pajisjeve "Comfortline".

Jeni gati për shumë prezencë?

Fenerët e pasmë LED

Nga pikëpamja ekonomike por sidomos nga ajo e dizajnit, fenerët e pasmë LED janë një zgjedhje e mirë. Ata janë jetëgjatë dhe kursyes në energji, kanë efekt të lartë sinjali dhe duken modernë falë nënshkrimit konciz - që shihen edhe nga anash. Tek ta, linja e dizajnit të vazhdueshëm vijon, duke krijuar një prerje të qartë përreth Polos. Teknologjia LED tek pjesa e pasme e Polos është e disponueshme me kërkesë nga linjat e pajisjeve "Comfortline".

Jeni gati për shumë prezencë?

Fenerët e pasmë LED

Nga pikëpamja ekonomike por sidomos nga ajo e dizajnit, fenerët e pasmë LED janë një zgjedhje e mirë. Ata janë jetëgjatë dhe kursyes në energji, kanë efekt të lartë sinjali dhe duken modernë falë nënshkrimit konciz - që shihen edhe nga anash. Tek ta, linja e dizajnit të vazhdueshëm vijon, duke krijuar një prerje të qartë përreth Polos. Teknologjia LED tek pjesa e pasme e Polos është e disponueshme me kërkesë nga linjat e pajisjeve "Comfortline".

 

Mbyllur